Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Casa Grande se afl in Eforie Nord, la 8 minute de mers pe jos de plaja de la Marea Neagr si la o plimbare de 5 minute de centrul orasului.

Descriere: Casa Grande satisface pretentiile si celor mai exigenti turisti. Aceasta este compusa din 35 de camere duble si triple, amenajat cu mult bun gust, foarte modern,, mobilate modern si utilate astfel incat sa va asigure maximul de confort. Pozitionarea excelenta o face usor accesibila atat celor care doresc sa urmeze pachete de tratament cat si celor care vin in Eforie Nord exclusiv pentru plaja.
Casa Grande este o constructie noua care pune la dispozitia oaspetilor o terasa pentru servirea mesei si o curte amenajata cu gratar.
Pentru confortul turistilor sai, Casa Grande are amenajata o camera pentru bagaje si parcare proprie.


Cazare: Casa Grande este compusa din 35 de camere (11 camere duble de 21 mp si 24 triple de 25 mp). Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, aer conditionat (inclus in pret), televizor, minibar, internet wireless in camere, frigider, terasa/balcon.

Check in : dupa orele 14:00
Check out : pana la ora 11:00Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie