Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Camera standard este disponibila cu pat matrimonial sau twin si poate primi pana la doua persoane. Suprafata este de aproximativ 16 mp.
Apartamentul poate gazdui pana la 4 persoane si este prevazut cu 2 balcoane, suprafa?a fiind de 56 mp.
Dupa o zi grea de negocieri sau de explorare a Brasovului, puteti sa va relaxati in zona de bar a hotelului inaintea cinei in restaurantul de prima categorie.
Cand turistii se gandesc la Romania, imaginea care cel mai probabil le vine in minte este legata de legendele infricosatoare ale Transilvaniei, Dracula si vampiri. De aceea, cel mai cautat punct de atractie turistic este Brasovul, un oras vechi cu o fata noua, situat in inima Carpatilor.
Brasovul este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa. A fost reabilitat spre deliciul unui numar din ce in ce mai mare de turisti iar procesul acesta include biserici, fatadele cladirilor, bastioane. Astfel, Brasovul a ajuns printre cele mai cautate orase pentru turismul de relaxare.
Legendele si miturile care invaluie orasul sunt reprezentate printr-o serie de evenimente (Festivalul Medieval, Oktoberfest, Junii Brasovului). Castelul Bran ad?poste?te legenda lui Dracula in timp ce Castelul Pele? din Sinaia, resendinta regala de vara, este un punct de atractie foarte apropiat.
Inainte de a planui o excursie la Brasov, e bine sa va documenta?i pentru a afla modurile cele mai placute de a petrece timpul aici.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.